Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

StarDance IV …když hvězdy tančí – soutěžící – Lukáš Hojdan

27. 10. 2010 | StarDance soutěžící

Lukáš Hojdan

tanečník
výška 180 cm
23 let

Lukáš se narodil ve znamení Berana. Bude se prý snažit o to, aby si Jitka užila tanec a diváci se výborně bavili. Jeho životním snem je mít dobře fungující rodinu. Mezi jeho koníčky patří kromě tance také posilovna a sledování filmů. Ve svém životě se striktně řídí heslem: „Žijeme jen jednou a každý okamžik je jedinečný, tak ať to podle toho vypadá.“

Jaké máte ambice ve StarDance?

Pro každého sportovce je hlavní cíl výhra. Pro mě také, ale nemyslím si, že je výhra vždy to nejdůležitější. Je také důležité sklidit pozitivní ovace. Určitě bych si rád tanec užil a budu mít radost, když nevypadneme hned ve druhém kole.

Jaké jsou vaše první pocity z Jitky?

Výborné. Na parketě vypadá báječně. Dobře se s ní komunikuje i spolupracuje. Dá se s ní bavit o všem a je ctižádostivá.

Tušíte, kde budou její silnější a její slabší stránky?

Vypadá výborně na parketě, má obrovské charisma a sexappeal. Druhou věcí je píle a pohybový talent, ale to u diváků nemusí až tak rozhodovat.

Jste trpělivý trenér?

Zatím jsem úplně v pohodě. Beru to prozaicky. Vše má svůj čas. Zvláště když se člověk seznamuje s něčím, co mu do té doby bylo úplně cizí. Nechci nic uspěchat a zbytečně Jitku stresovat.

Jak jste se dostal k tanci?

Když jsem chodil do školky, přišly jednou na náběr nějaké paní. Paní učitelka nás vybrala několik s tím, že asi máme k tancování vlohy a máme jít tančit. Tak jsem tady.

Na čem vztahy tanečního páru nejčastěji ztroskotávají?

Na špatné komunikaci a rozdílných prioritách. Nejhorší je, když chce každý něco jiného a vzájemně se nejsou schopni domluvit. Je to hodně o umění kompromisu.

Čeho se ve StarDance nejvíce bojíte?

Žádné větší obavy nemám. Chci, abychom si ve StarDance užili legraci a aby tancování nebylo jen dřinou bez emocí a pocitů. Asi bych byl smutný, kdyby Jitka v průběhu soutěže řekla, že pro ni tanec není prioritou a chce vypadnout. Myslím si, že se to nestane.

Jaký je váš nejsilnější zážitek s tancem?

Nemám jeden nejsilnější moment. Miluji všechny okamžiky, kdy můžu tančit na skvělou hudbu se skvělou partnerkou a lidé okolo si náš tanec užívají. V těch chvílích si vždycky říkám, že jsem šťastný za to, co dělám.

Který tanec je nejerotičtější?

Myslím, že s Jitkou bude každý tanec erotický (smích).

 

Zdroj: Star-dance.cz


Gabriela Straková

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !