Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

StarDance IV …když hvězdy tančí – soutěžící – Václav Masaryk

27. 10. 2010 | StarDance soutěžící

Václav Masaryk

tanečník
výška 181 cm
20 let

Vašek se narodil ve znamení Štíra. Za svůj největší úspěch považuje to, že ho baví život a má skvělou rodinu, která ho vždy podpoří. Mezi jeho profesní sny patří vítězství na Mistrovství republiky a co nejlepší umístění na zahraničních soutěžích. Mezi jeho koníčky patří fotbal, posilování, plavání, tenis a badminton. Jeho oblíbené motto zní: „Žij každý den, jako bys právě v„něm měl prožít celý svůj život.“

Jaké jsou vaše první dojmy z Moniky?

Monika mě nadchla. Myslel jsem si, že s ní bude mnohem větší práce. Věděla, o čem tanec je a výborně cítila rytmus. Učí se rychle, takže dojmy jsou úžasné.

Co jste řekl Monice na prvním tréninku?

Ať zastrčí břicho (smích). A ona se zklamaně podívala a prohlásila, že ho má zastrčené.

Čím vás Monika nejvíce překvapila?

Vždycky to byla má oblíbená zpěvačka. V osobním kontaktu nebyla arogantní a namyšlená. Když jí řeknu, že jsem neobědval, hned mi donese housku. Snaží se mi ve všem pomáhat.

Od kolika let tančíte?

Na tanečním parketě jsem stál poprvé v šesti letech, aniž bych tušil, co je to rytmus. A začal jsem hrát taky fotbal. Šest let jsem tančil a zároveň hrál fotbal. Kluci se mi smáli, že tančím. Jednoho dne jsem si musel vybrat. Vybral jsem si tanec a nikdy jsem nelitoval.

Čeho se ve StarDance nejvíce bojíte?

Nejvíce se bojím hodnocení pana Chlopčíka (smích). Taky toho, že upadnu na parketě nebo nedokážu promluvit na kameru při přímém přenosu.

Zažil jste při tanci nějaké zranění?

Několikrát jsem dostal loktem do nosu a spustila se mi krev nebo mé partnerce někdo šlápnul na nohu. Jednou jsem si zlomil při tanci palec. Nic vážnějšího jsem naštěstí nezažil.

Kdy se na parketě cítíte špatně?

Když jsme rozhádaní nebo když je někdo z nás nemocný. To jsou nejhorší věci, které vás na parketě mohou potkat.

Co jste se díky tanci naučil?

Myslím, že tanec mě naučil chovat se kulturně a dal mi sebevědomí.

Vzpomněl byste si na nějaký svůj taneční trapas?

Na docela důležité soutěži se mi neustále rozepínal vršek mého kostýmu, který si zapínáme mezi nohama. Tak jsem si ho pro jistotu zapnul zavíracími špendlíky. Při sambě, což je poměrně uvolněný tanec pánve, mě špendlíky, které se otevřely, začaly strašně píchat. Celý tanec jsem poskakoval jak blázen. Sambu jsem měl tehdy kupodivu hodnocenou stejně jako ostatní tance (smích). Taky jsem několikrát tančil s rozepnutým poklopcem.

 

Zdroj: Star-dance.cz


Gabriela Straková

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !