Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

StarDance IV …když hvězdy tančí – soutěžící – Jitka Čvančarová

29. 10. 2010 | StarDance soutěžící

Jitka Čvančarová

herečka
výška 172 cm
32 let

Jitka se narodila ve znamení Berana. Její hlavní ambicí ve StarDance je neuříznout si na parketě ostudu. Z tanečních si prý pamatuje základní krok waltzu. Mezi její koníčky patří vaření, koně, lyžování a zahradničení. Miluje také cestování. Letos navštívila Tibet a příští rok by ráda vyrazila do Afriky za gorilami. Její oblíbené heslo zní: „Milovat a být milován.“

Jaký je váš vztah k tanci?

Tanec je má obrovská vášeň. Už jako malá holka jsem toužila být tanečnicí, baletkou nebo krasobruslařkou. Z nabídky na účinkování ve StarDance jsem měla obrovskou radost. Zatím mě tancování hrozně baví, ale je to strašně těžké začít po třicítce lámat tělo. Doufám, že se nám ta radost z tance postupně nevytratí.

Jakou taneční průpravu máte za sebou?

Klasické taneční, které jsem absolvovala v šestnácti letech na malém městě. Bylo to takové milé pubertální setkávání s opačným pohlavím. Později na škole jsem měla základy jazzového a moderního tance.

Jaké jsou vaše první dojmy z Lukáše?

Je to skvělý mladý kluk. Myslím, že mě může mnoho věcí naučit. Je milý a pozorný. Komunikační kanál jsme si našli celkem rychle.

Jak vypadala vaše první tréninková hodina?

Začali jsme se učit základní kroky rumby, protože Lukáš tvrdí, že to je základ. Musím se přiznat, že jsem dlouho neměla takovou depresi. Připadala jsem si nemožná, tlustá, ošklivá a nemohla jsem se na sebe ani podívat. Nebyla to hysterie. Když vám někdo čtyři hodiny vštěpuje do hlavy základní krok a vy si jej nemůžete zafixovat, připadáte si jako úplný exot. Popravdě jsem si myslela, že to bude jednodušší.

Budete inklinovat více k latině nebo ke standardu?

Oba druhy tanců mají své nezaměnitelné kouzlo. Těžko předvídat. S latinou bude asi větší práce.

Těšíte se na výroky poroty?

V minulých sériích mi byla porota velice sympatická. Těžko dopředu odhadnout, jak budu v tu chvíli reagovat. Opodstatněná a motivující kritika je super.

Kdy si tanec nejvíc užíváte?

Vždycky když jsem sama, nikdo mě nevidí a můžu si jen tak improvizovat. Není to žádný styl, který by měl svá pravidla. Mně je v tu chvíli dobře a to mi stačí.

Co vás po prvních trénincích nejvíce bolí?

To, že neumím zatáhnout břicho, protože je velké (smích). Potom taky správné držení těla. Když na něj není člověk zvyklý, bolí ho všechno.

Jste trpělivá?

Právě že málo. Chci všechno hned. Když mi to nejde, jsem nevrlá a agresivní sama na sebe. Snad mě Lukáš větší trpělivosti naučí.

 

Zdroj: Star-dance.cz


Gabriela Straková

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
Hodně mě její vypadnutí překvapilo,je krásná žena a tančila i vypadala hezky.
Na jejich tanec jsem se vždy těšila.
Obrázek uživatelky
profil
Já z toho byla úplně odrovnaná, protože byla mojí favoritkou z ženskejch... A myslím, že to nebylo od diváků fér. Možná jim nebyl sympatický ten její tanečník...Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Jitka Čvančarová je skvělá............SmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Jitka Čvančarová je skvělá............SmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
ide jej to dobre
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles